Blake Lively: Drastična promjena izgleda za potrebe uloge

Piše: Redakcija

Glumica Blake Lively trenutno snima film  “The Rhythm Section“ reditelja Reeda Morana u New Yorku. Blake u ovom filmu tumači lik žene koja traži osvetu za svoju porodicu, a zahvaljujući trikovima filmskih šminkera i stilista, zgodna glumica je u dva navrata drastično promijela svoj izgled.

Tako se prvo pojavila s  s crnom kratkom perikom, minimalnim make-upom,  te u ležernoj kombinaciji sastavljenoj od  predimenzioniranog kaputa, prsluka, trenerke i sportskih gležnjača. Međutim, za potrebe druge scene stručnjaci su transformirali  lijepu Blake i u “femme fatale”, tačnije u zagonetnu crvenokosu damu u strukiranom kaputu te štiklama s potpisom Christiana Louboutina dokazavši da perika, šminka i odjeća igraju veliku ulogu u kreiranju nečijeg imidža.

Pogledajte ove transformacije slavne glumice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti