Ellen DeGeneres rasplakala publiku: Suze u cijelom studiju

Piše: Redakcija

Otac poznate voditeljice  Ellen DeGeneres preminuo je nedavno u 93. godini života, a Ellen je o tome obavijestila publiku u studiju, kao i obožavatelje pred malim ekranima. Naime, ova 59-godišnja voditeljica imala je o svom ocu, koji se bavio poslovima osiguranja, samo najljepše riječi.

– Prije nego što odemo na reklame, imam još nešto o čemu želim govoriti. Spomenula sam maloprije da mi se puno toga događa u životu. Ove nedjelje  sam izgubila svog tatu. Imao je 92 godine, živio je dobar i dug život. Živio je život točno onako kako je htio. Bio je jako ponosan na mene. Obožavao je emisiju i bio je nježan i tolerantan čovjek –  rekla je Ellen boreći se da ne zaplače.

Ona je istakla i da je njen tata bio jako duhovit te smatra da su ona i  brat od njega naslijedili smisao za humor. Ispričala je i kako se od tate oprostila, razgovaravši s njim deset minuta prije nego je preminuo. Deset minuta prije nego što je umro, kaže Ellen, na nebu se pojavila duga.

– Prilično nevjerojatno… Dobila sam dugu prije nego što je umro – zaključila je voditeljica svoje dirljivo izlaganje kojim je rasplakala i sebe i publiku.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti