Sofia Vergara: Nemam trbušnjake, teretana je apsolutna tortura, a isklesano tijelo iziskuje previše napora

Piše: Redakcija

Glumica Sofia Vergara svoju je popularnost stekla ulogom temperamente Latine u seriji „Moderna porodica“, no ljubav svojih obožavatelja kupila je svojm ličnim stavovima koje, baš kao i lik Glorije Pritchett koji ju je proslavio, dijeli jasno, glasno i bez dlake na jeziku. Zanosna 45-godišnjakinja poznata je i po svojim oblinama, a čini se da je ustrajna u namjeri da ih i zadrži. Naime, sama pomisao na teretanu kod nje izaziva nelagodu, svaku vrstu vježbanja smatra nepotrebnom torturom, a smatra kako je isklesano tijelo apsolutno precijenjeno.

Iako je pod stalnom lupom javnosti, zanosna glumica Sofia Vergara uopće nije opterećena nametnutim idealima ljepote. Mnogi smatraju kako lijepa Kolumbijka u 45. godini izgleda besprijekorno, a izgleda kako i ona sama dijeli isto mišljenje. Posve neopterećena i iskrena, na društvenim mrežama je ponosno objavila fotografiju na kojoj pozira u dvodjelnom kupaćem kostimu sa širokim osmijehom na licu.

– Sunce je napokon vani – napisala je u opisu fotografije koja je otkrila i „nesavršenosti“ na njenom tijelu. Ipak, Sofia ima posve drukčije viđenje svoje figure i to se ne boji izreći jasno i glasno.

View this post on Instagram

The 🌞 is out!!

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

– Želim izgledati shodno svojim godinama, a ne presavršeno. Mislim da svako ko je opsjednut razmišljanjem da želi izgledati mlađe, u nekom trenutku poludi. Nemam trbušnjake jer ne želim izgledati kao fit model i imati savršeno tijelo. Za to je, po meni, potrebno previše napora. U lošem sam raspoloženju dva sata prije termina, tokom vježbanja i nakon njega jer znam da moram ponovno zakazati vrijeme za vježbanje – izjavila je Sofia za Women’s Health Magazine.

View this post on Instagram

#CasaChipiChipi🐚🦀

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Sofia beskrajno uživa u braku s kolegom Joe Manganiellom, a par je svoju vezu ozakonio bračnim zavjetima 2015. godine. Iako je markantni glumac nebrojeno puta izjavio kako se u Sofiju zaljubio na prvi pogled, njoj je pak trebalo nešto više vremena da shvati da je on onaj „pravi“.

– Jednostavno je bio previše lijep. Nisam tip žene koji pada na ljepotu, a i mislila sam da je itekako svjestan svog izgleda, što mi se nikako nije sviđalo – priznala je jednom prilikom iskrena i dovitljiva glumica.

View this post on Instagram

My bday boy 🎉 I luv u soo much❤️❤️❤️

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti