Nicole Kidman: Hrabra odjevna kombinacija poznate glumice

Piše: Redakcija

Glumica Nicole Kidman dobila je još jedno priznanje za svoj angažman u  američkoj seriji “Big Little Lies”. Naime, na 23. dodjeli “Critic’s Choice” nagrada  osvojila je nagradu za najbolju glumicu u ovoj dramskoj seriji. Nicole je jedna od producentica “Big Little Lies” pa je tako njeno slavlje bilo dvostruko jer je ovaj projekt američke mreže HBO proglašen i najboljom dramskom serijom.

Ponizno prihvatam ovu nagradu u ime svih žena koje su dio glumačke postave serije jer je ovdje važan cijeli ansambl. Bilo koji glumac u ovom prostoriji zna da si onoliko dobar koliko su dobri svi glumci s kojima radiš i zato ovu nagradu posvećujem svima vama. Želim zahvaliti i svojoj djeci koja mi daju toliko ljubavi. Želim zahvaliti i ovoj zajednici koja radi stvarno fantastične filmove i serije te nam daje priliku da radimo ono što volimo – rekla je  Nicole u svom govoru.

No, osim nagradom glumica je pažnju privukla i smjelom odjevnom kombinacijom koju je izabrala za ovaj događaj. Naime, ona je nosila ružičastu haljinu modne kuće Valentino, za koju su mnogi prokomentarisali da prilično naginje kiču. Pogledajte kako je Nicole izgledala.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti