Život Brad Pitta nakon razvoda

Piše: Redakcija

Za glumca Brad Pitta prethodna godina bila je burna. Razdvojenost od djece teško mu pada, a iako se posvetio karijeri i poboljšanju svog života, još nije istinski sretan. Angelinu Jolie javnost je često mogla vidjeti u društvu djece, koju je nerijetko znala povesti i na crveni tepih, dok glumca Brad Pitta rijetko viđamo s djecom. Bivši supružnici još nisu službeno riješili starateljstvo, a iako žive u istom naselju u Los Angelesu, izbjegavaju bliske susrete. Izvor blizak slavnom glumcu za strane medije je otkrio kada i kako tačno Brad viđa svoju djecu.

– U toj “predaji” djece nikad ne učestvuju Brad ili Angelina, uvijek to obavljaju tjelohranitelji ili dadilje. Isto tako, Brad ne izlazi mnogo s djecom, već se bolje oseća kod kuće. Voli sve da drži pod kontrolom i na sigurnom – kazao je izvor za US Weekly.

Odluka da više vremena provodi u kući ne odnosi se samo na vrijeme provedeno s djecom. To je njegova nova životna filozofija nakon razvoda.

– On sada živi miran život i dosta vremena provodi u svom domu. To je njegovo utočište i u njemu pronalazi mir. Zbog toga često renovira u i oko kuće i stalno nešto mijenja – kaže izvor i dodaje da osim toga, 54-godišnji holivudski zavodnik redovno pohađa terapiju za odvikavanje od alkohola na koju se obavezao.

– Brad odlazi na terapiju svake sedmice, a najviše se orijentira na nova učenja i spoznaje kako postati bolji čovjek i otac – otkriva izvor.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti