Novi poraz u životu Harveya Weinsteina: Filmski producent se razveo

Piše: Redakcija

Filmski producent Harvey Weinstein  i modna dizajnerica Georgina Chapman potpisali su  papire za razvod. Naime, kako pišu strani mediji, dizajnerica je ostavila supruga u oktobru prošle godine,  nakon što ga je više od 60 žena optužilo za seksualno zlostavljanje u Hollywoodu. Par se o uslovima razvoda dogovorio malo prije 10. godišnjice braka, a u tome im je pomogao njihov predbračni ugovor.

– Zgrožena sam i osramoćena. Osim toga što cijela ta situacija utiče na mene i moju porodicu, istovremeno ugrožava i moj posao, a moj rad su voljele mnoge glumice – rekla je Georgina.

Producent bivšoj supruzi prema predbračnom ugovoru mora isplatiti oko 20 miliona dolara za deset godina braka.

– Georginina je odluka da se rastanemo. Volim je više od svega i poštujem njenu želju. Danima smo pričali o tome šta je najbolje za našu porodicu – rekao je osramoćeni filmski producent.

Kako pišu mediji, dizajnerici je pripalo starateljstvo nad djecom, kćerkom Indijom i sinom Dashiellom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti