Gillian Anderson: Glumica dobila zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu

Piše: Redakcija

Glumica Gillian Anderson dobila je  svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

– Imala sam veliku sreću što sam glumila ženu koja nije samo objekt muškarčeve želje nego ima i snažnu volju, pametna je i hrabra, a vodila ju je želja za karijerom i bila je jako samostalna –  komentarisala je glumica  svoju ulogu u seriji “Dosije X” koja ju je 90-ih proslavila.

U naučno fantastičnoj seriji igrala je crvenokosu agenticu Danu Scully, a na televiziji se trenutno prikazuju nove epizode. Anderson je iznenadila fanove pojavivši se u Los Angelesu s plavom kosom i u srebrnoj, svjetlucavoj haljini. Obožavatelji su komentarisali da je neprepoznatljiva, ali da izgleda bolje nego ikad te je jako seksi s velikim dekolteom i naočalama za vid.

Glumica je otkrila da joj je nevjerojatna čast što je dobila zvijezdu te se osjeća jako privilegovano i ponizno zbog toga.

Pogledajte kako je izgledala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti