Uhapšena glumica zbog krađe hrane

Piše: Redakcija

Glumica Lainie Kazan uhapšena je zbog toga što je ukrala hranu u San Fernardu. Došla je do velikog supermarketa, napunila kolica robom u iznosu od oko 200 dolara, a zatim sve te stvari spakovala u kese i počela da puni gepek. Zaposleni u radnji istrčali su za njom, a ona je kratko rekla da “nije ponela novac sa sobom”.

Kazanova je uhapšena zbog sitne krađe, stavljene su joj lisice i sprovedena je u policijsku stanicu. Kasnije je puštena da se brani sa slobode, navodi mondo.rs.

Glumica je decenijama prisutna na showbizz sceni, ali je najveći “bum” napravila 2002. u komediji “Moja velika mrsna pravoslavna svadba”, u kojoj je igrala nevjestinu mamu. Ulogu je reprizirala i u drugom dijelu komedije, snimljenom 2016. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti