Kim Kardashian: Starleta provodi sate kod frizera

Piše: Redakcija

Sve žene koje farbaju svoju kosu znaju da je to nekada mukotrpan posao, pogotovo kada je riječ o prelasku iz crne u neku svijetlu nijansu. Međutim, poznata sartlata Kim Kardashian je i ovo iskustvo podigla  na “viši novo”. Naime, iako ima savršene uslove za svoja beauty eskperimentisanja i često “igranje” s perikama i menjanjem stilova, Kim je otkrila kako zapravo teško održava svoju boju kose, a posebno korijen.

Naime, ona je prije nekoliko mjeseci obojila svoju kosu u platinasto plavu, a nedavno je skratila duge uvojke u kratak asimetični lob. Kim je sada ispričala da je bila prinuđena sate i sate da provodi kod frizera.

– Provela sam poslednjih nekoliko dana blajhajući korijen kose. O moj bože, čak 13 sati. Ova plava boja zahtijeva veliko održavanje – požalila se starleta na Twitteru, a nedavno je ispričala i koliko je trajao njen prelazak u plavuše.

– U prvom dijelu tretmana bilo je potrebno 12 sati za bojenje moje kose – objasnila je i dodala da je nakon toga farbala kosu još pet sati.

View this post on Instagram

🐰💕🐰 #kimkardashian

A post shared by B O M B B E L L A S (@bombbellas) on

Foto: Instagram

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti