Upoznajte sina Alke Vuice: Arian bi uskoro mogao biti popularniji od mame

Piše: Redakcija

Arian Vuica poznatiji kao  Strapazoot, sin je poznate hrvatske pjevačice, a odnedavno i voditeljice Alke Vuice. Svoju karijeru gradio je iz kućnog studija.

Ovaj 28-godišnji muzički producent završio je studij produkcije u Londonu, a za razliku od majke, Arian se bavi hip-hop i trap glazbom te je dio kolektiva “Godsounz” i “33 banda” čija popularnost među mlađom publikom raste iz dana u dan.

https://www.instagram.com/p/Bch8T4YjQND/?hl=hr&taken-by=strapazoot

Arian je dosad  sarađivao s nekim velikim imenima svjetske muzičke scene.

– U septembru sam započeo saradnju s Benjaminom Bronfmanom koji je jedan od producenata s prošlog Kanye Westovog albuma za koji je bio nominiran za Grammy s pjesmom New Slaves. To je dosta prigodno pošto sam ja njegov “new Slav” . Također, tu je i suradnja s mladim kanadskim umjetnikom kojeg još ne želim imenovati, a radim i na nekim stvarima u Njemačkoj koje bi trebale izaći uskoro. Posljednje na čemu sam radio je novi Album moje braće iz Kuku$ Klana, “Anđeli i bomboni”, koji bi trebao izaći oko Nove godine. Tu je također singl saradnja između Kuku$a i Cobya, poznatog srpskog muzičara i mog dobrog prijatelja. Za sve ostale inozemne saradnje najzaslužniji moj brat Filip Gežin koji je trenutno u Los Angelesu gdje živi i radi s jednim od najvećih svjetskih muzičkih imena današnjice – otkrio je Arian za Story.hr.

Pročitajte još