Više se ne drže protokola: Kate i William prvi put u javnosti pokazali emocije

Piše: Redakcija

Pokazivanje emocija u javnosti jednog prema drugome, članovima britanske kraljevske porodice  zabranjeno je strogim protokolom. Zabranjeno ime je izmjenjivanje nježnosti, ljubljenje, grljenje i slični emotivni znaci pažnje, a tog su se protokola do sada držali svi članovi kraljevske obitelji.

Međutim dolaskom Meghan u kraljevsku porodicu, taj protokol je prekršen. Naime, u prvom zajedničkom intervjuu Meghan i princa Harryja parje sve vrijeme sjedio držeći se za ruke jedno do drugog. A sve češće ih se može vidjeti kako šetaju zagrljeni, razmjenjuju poljupce i drže za ruke.

Britanski mediji pišu kako se više ni stariji Harryjev brat William i njegova supruga Kate Middleton ne žele suzdržavati od emocija u javnosti. Do sada su strogo pazili na svoje ponašanje čak i tokom intervjua. No, Kate i William su po prvi put u javnosti prekršili strogi kraljevski protokol. Naime, prilikom primanja nagrade za doprinos liječenju duševnih oboljenja kod najmlađih, Kate je pred kamerama kroz osmijeh spustila ruku na koljeno svoga supruga.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti