Bali-beg i Fahriye: Pogledajte luksuznu vilu najljepšeg turskog para

Piše: Redakcija

O Bali-begu iz Sulejmana Veličanstvenog koji je očarao sve žene na Balkanu i Fahriye Evcen u medijima se počelo pisati kako zaljubljeni mladoženja sve nevjestine snove pretvara u stvarnost.

Pored toga što voljenu poznaje u dušu i što joj priređuje divna iznenađenja koja je usrećuju, nakon vjenčanja 29. juna ove godine par se uselio u Fahriyin djevojački stan.

No, ovih dana glumac je iznajmio četvorospratnu vilu s vrtom i bazenom u šumovitoj oblasti Bejkoz na azijskoj strani, za koju mjesečna najamnina iznosi oko 6.000 eura.

vila.jpg - undefined

Mnogi mediji tvrde da se Burak i Fahriye pripremaju za proširenje porodice te zbog toga selidba u kuću s vrtom a i Fahriyina rezerva prema potpisivanju novog ugovora, jer ona ne voli da posao ostavlja nedovršenim.

vila1.jpg - undefined

Spekulacije je pojačao i Burak izjavom da je njegova žena nestrpljiva da postane majka.

vila2.jpg - undefined
 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti