Katie Price i Kieran Hayler: Ipak se razvode

Piše: Redakcija

Brak Katie Price i Kieran Hayler koji je trajao četiri godine od samog početka bio je vrlo buran.

Iako se Katie trudila održati brak i izbjeći još jedan (treći) razvod, Kieran joj u tome nije ni malo pomagao. Nakon što je doznala kako je superug vara s dadiljom, Katie je bila posramljena, tužna i očajna, ali je bez obzira na sve pokušala spasiti brak.

https://www.instagram.com/p/BWz1ekPgg4N/?hl=hr&taken-by=officialkatieprice

Katie mu je dozvolila da nastavi živjeti u zajedničkom domaćinstvu kako bi na taj način djeci pružili barem privid normalnog, porodičnog života. Njen muž Kieran je, navodno, seksualni ovisnik i čak je pokušao s terapijama, ipak, čini se kako terapije nisu bile uspješne pa ga je Katie ponovno uhvatila na djelu.

https://www.instagram.com/p/BZ1gY2lAB7Q/?hl=hr&taken-by=officialkatieprice

Doznala je kako je vara s prijateljicom iz konjičkog kluba, to je bila kap koja je prelila čašu i zbog koje je Katie napokon donijela odluku o konačnom raspadu braka. Prema njenim riječima, ovaj je put  uistinu gotovo i  nema šanse za pomirenje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti