Shannen Doherty: Glumica i dalje u strahu zbog bolesti

Piše: Redakcija

Glumica Shannen Doherty, koju  pamtimo po ulozi Brende u seriji “Beverly Hills”, otkrila je svoj najveći strah nakon što se godinama mukotrpno borila s rakom dojke. Glumica se, naime, bori sa strahom da će joj se bolest vratiti ili da će oboljeti od neke druge bolesti. Svoje teške trenutke dijelila je s obožavateljima na društvenim mrežama, a na taj način je održavala kontakt i s ljudima koji prolaze isto, pišu strani mediji.

Otkako joj je 2015. godine dijagnosticirana bolest, prošla je mastektomiju, hemoterapije i zračenja. Bitku je dobila, no strah od bolesti je još prisutan.

– Zatekneš se kako razmišljaš : “Ah, bole me kosti. Znači li to da imam i rak kostiju?” Ne prođe dan, a da se nakon buđenja ne zapitam je li sve normalno? Onda kao da pljusnem samu sebe i kažem sebi da je sve u redu i da sam smiješna –  napisala je glumica.

Shannen trenutno čeka i svoju posljednju rekonstruktivnu operaciju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti