Novosti

Melania Trump: U svakodnevnoj kombinaciji izgleda fantastično

Prva dama Sjedinjenih Američki Država obišla je teksaške porodice pogođene septembarskim uraganom Harveyem, a glavna vijest ponovo je bio njen upečatljiv modni stil.

Melania Trump i Karen Pence, supruga potpredsjednika SAD Mike Pencea, obišle su obalu Teksasa ne bi li porazgovarale s preživjelima velike prirodne katastrofe koja je pogodila ovaj dio Amerike u septembru, piše Glossy.

Prva dama porazgovarala je s jednom porodicom koja je ostala bez doma zbog uragana Harvey, posjetila je jednu lokalnu školu, upoznala je lokalne heroje i provela dan za pamćenje. Međutim, ono što će se svakako pamtiti nakon ovog putovanja Melanie jeste njen odabir odjeće za ovu priliku.

Uprkos tome što je nosila zimsku jaknu, izgleda je  odlično. Kako bi se zaštitila od hladnoće, Melania je ponijela tešku jaknu modne kuće Rag & Bone, za koju strani mediji javljaju da se u Americi može kupiti za nešto manje od hiljadu dolara. U pitanju je maslinastozeleni model koji je bivša manekenka kombinirala s braon rolkom i skinny modelom tamnozelenih farmerica.

Najinteresantniji dio ove kombinacije su, međutim, uske čizme koje dosežu do koljena. Jednostavno, a tako, tako moćno.