Poslije dužeg vremena oglasila se unuka Jelisavete Karađorđević

Piše: Redakcija
Unuka princeze Jelisavete Karađorđević već duže vrijeme je član ozloglašene sekte “NXIVM”, a njena majka Catherine Oxenberg se bori na sve načine da bi je izvukla iz kandži te ogranizacije. Mlada India je, prema riječima majke, drastično promijenila ponašanje i povukla se u sebe. Navike koje je imala dok nije bila u ovoj organizaciji je zapostavila, a novi način života u kultu je šokirao mnoge.

India je ostavila poruku na svom Instagram profilu.

“Malo tišine i mira. Digni svoje riječi, ali ne i glas. Kiša uvijek pomaže cvijeću da raste, a ne oluja”, napisala je India.

Njena majka je prije određenog vremena istakla šta je India sve morala da radi kao članica ovog kulta. Ona je istakla da je došla i do nekih jezivih saznanja.

“Prilikom inicijacije oni su obilježavli žene u predjelu genitalija njegovim inicijalima, a onda bi im pokazivali neverovatno nasilne i odvratne fotografije raskomadanih žena. Palo mi je na pamet, šta ako je to dio procesa da ih učini neosjetljivim, da bi prihvatile da su obilježene? To je psihološki terorizam”, kaže Catherine Oxenberg.

Pročitajte još