Bečka zimska fešta u Sarajevu

Piše: Redakcija

Predstavništvo Grada Beča Eurocomm – PR Sarajevo i Trgovinski odjel Austrijske ambasade upriličili su sinoć Bečku zimsku feštu u Sarajevu.

Direktorica Predstavništva Eurocomm-PR Sarajevo Berina Filipović-Kulenović izjavila je Feni da je to kruna njihove zajedničke suradnje, u slučaju Predstavništva Grada Beča Eurocomm – PR Sarajevo to je suradnja s lokalnim vlastima, a za Trgovinski odjel Austrijske ambasade to je suradnja sa privrednicima iz cijele BiH.

– Komunikacija nam je smisao i cilj. Za Predstavništvo Grada Beča Eurocomm – PR Sarajevo to je komunikacija između glavnih gradova i razmjena informacija. Pokušavamo skrenuti pažnju na naše socijalne mreže i kanale kao moderno sofisticirani način komuniciranja i prenošenja informacija – kazala je.

Naglasila je inicijative koje se realiziraju prema Beču te podsjetila da je premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković početkom godine bio na kongresu u Beču, a nedavno je sarajevski gradonačelnik Abdulah Skaka posjetio gradonačelnika Beča Michaela Häupla te, između ostalog, dogovorio manifestaciju “Dani Beča u Sarajevu”.

Trgovinski savjetnik Austrijske ambasade Philippe Kupfer istaknuo je prijateljsku i poslovnu suradnju Sarajeva i Beča, te kazao da su večeras to željeli proslaviti i dati značaj partnerima sa kojima rade.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti