Evening Standard Theatre: Svjetske ljepotice zablistale u bajkovitim kreacijama

Piše: Redakcija

Dodjela ovogodišnjih Evening Standard Theatre nagrada u Londonu okupila je brojna poznata lica iz fashion industrije. Pripadnice ljepšeg spola na crvenom tepihu su zablistale u svojim najglamuroznijim izdanjima.

Prestižna dodjela nagrada London Evening Standard Theatre Awards okupila je samu kremu društvenog, glumačkog i modnog svijeta, a pripadnice ljepšeg spola iskoristile su svečanu priliku kako bi obukle bajkovite kreacije. Tako se  dizajnerica i suradnica Vougea Alexa Chung pojavila u baby plavoj kreaciji s vlastitim potpisom.

Pjevačica Selena Gomez za svečanu je večer odabrala haljinu s potpisom modne kuće Coach, a cijeli styling je inspiriran viktorijanskim razdobljem. Kreacija u ivory boji s prigušenim žutim tonovima satkana je od čipkastih detalja, a bijele gležnjače na pertle upotpunile su cijeli look inspiriran britanskom erom iz 19. stoljeća.

Manekenka Kaia Gerber zablistala je u romantičnoj kreaciji s potpisom modne kuće Ralph & Russo. Gornji dio kreacije je crop top kojeg krase predimenzionirani volani  i ogoljena ramena, dok suknju klasičnog kroja krasi uredan niz volana koji se niže duž cijele duljine. Izgled je zaokružila s klasičnim stiletto salonkama u boji haljine.

Hailey Baldwin svoju je siluetu naglasila crnom mini haljinom s potpisom Top Shopa, a njezine noge došle su do punog izražaja u crnim baršunastim sandalama na platformu i vrtoglavo visoku potpeticu.

Supermodel Irina Shayk obukla je asimetričnu kreaciju s potpisom modne kuće Versace koju krasi srebreni gornju dio, ruska ljepotica je još jednom sve prisutne ostavila bez daha svojom besprijekornom figurom i prirodnom ljepotom.

Rita Ora odlučila se za toaletu s Versace potpisom. Pripijena slip haljina sirena kroja u srebrenoj boji istaknula je Ritinu siluetu, a kosa stilizirana u blage valove cijelom looku je dala old Hollywood touch.

Manekenka Naomi Campbell pojavila se u raskošnoj crnoj toaleti s potpisom preminulog dizajnera i njezinog dugogodišnjeg prijatelja Azzedine Alaïa.

Manekenka Jourdan Dunn odabrala je narandžastu toaletu s visokim prorezom modne kuće Versace koja je istaknula vike noge ljepotice.

 

Supermodel Karlie Kloss zablistala je u raskošnoj volumioznoj kreaciji s potpisom Vivienne Westwood, a vatrena boja haljine istaknula je porculansku put platinaste ljepotice.

Pročitajte još