Channing Tatum: Supruzi čestitao rođendan i pokazao cijelom svjetu koliko je voli

Piše: Redakcija

Osim što je prezgodan i odlično pleše, Channing Tatum (37) je, izgleda, i savršeni muž. Suprugu Jennu Dewan odveo je na romantično putovanje za njezin 37. rođendan, a osim odmora u Meksiku, cijelom svijetu je objavio koliko je voli. Na Instagram je stavio njezinu fotografiju i napisao najljepšu rođendansku čestitku koju smo pročitali nakom dugo vremena.

“Ovo stvorenje je još jednu godinu više lijepo. Transformacija koju je doživjela ove godine je nešto o čemu se piše samo u bajkama i knjigama o magiji. Tvoja snaga i gracioznost svakim su danom jače. Tako činiš da sve oko tebe raste, sve. I jako sam zahvalan za tvoje lekcije. Sretan ti život, ljubavi”, napisao je Channing, a cijeli svijet se rastopio.

Channing i Jenna upoznali su se 2006. godine na snimanju filma “Step up” i zaljubili se. Vjenčali su se 2009. i imaju kćer Everly (4).

https://www.instagram.com/p/BcRgBwPhSKd/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti