Cindy Crawford: Put modela nije blistav niti jednostavan

Piše: Redakcija

Otkako je sa šesnaest godina zakoračila na modnu pistu, postala je ikona modne industrije. Njena kćerka Kaia je krenula istim stopama, i to čak u istoj dobi. Za “The Cut” je kazala kako put modela nije idealan, niti blistav i jednostavan kako se to predstavlja u javnosti, ali da je neočekivane pogodnosti dobila tokom života pred kamerama.

– Cijela priča oko modelinga je jednostavna, jer je to samo modeling i ništa više. U suštini, nikoga ne zanima ličnost samog modela. Više je jednostavno, kao: “ona je dobra za posao, ili nije dobra za posao”. Možda se govori o tome kako se koji model kreće, ali definitivno je posao u kojem svako razumije šta on zaista jeste. Na neki uvrnut način, sve je crno i bijelo, a meni se to dopada, kazala je Cindy.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti