Chrissy Teigen: Pokazala trudnički trbuščić i s prijateljima proslavila rođendan na Havajima

Piše: Redakcija

Chrissy Teigen (32), omiljena tviterašica i manekenka, pokazala je svoj trudnički trbuščić na seriji fotografija na Instagramu. Chrissy je nedavno objavila kako ona i John Legend (38) čekaju drugo dijete. Imaju dvogodišnju kćer Lunu.

Fotografije su nastale na Havajima, gdje je par s prijateljima otišao proslaviti njezin rođendan. Imali su tulum u avionu s temom šezdesetih godina. Chrissy je zahvalila svima koji su joj priredili zabavu, a posebno suprugu, s kojim je u braku četiri godine.https://www.instagram.com/p/BcQ740_FUrj/”Hvala mom mužu koji mi ugađa na svaki mogući način. Sve je bolje s tobom i Lu. Dobro, nije sve bolje s Lu. Iskreno, djeca ponekad ubijaju zabavu. Ali, nećemo joj to reći i izbrisat ću ovo kad ona nauči čitati”, napisala je Chrissy.

Inače, par je godinama bezuspješno pokušavao imati dijete, smrznuli su Chrissyina jajašca i sad odlučili da je vrijeme za prinovu. Chrissy i John bili su vrlo otvoreni oko svoje borbe s poteškoćama oko začeća, a ona je pričala i o postporođajnoj depresiji.

View this post on Instagram

🔎 spot the difference

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti