Azra daruje tri Deborah Milano Extraordinary 5in1 maskare

Piše: Redakcija

Deborah Milano predstavlja Extraordinary 5in1 maskaru, s kojom su extra volumen, produžavanje, uvijanje, definicija kao i dugotrajnost zagarantovani. Naime, inovativna formula je upakirala pet neophodnih funkcija u jedan nevjerovatan proizvod.

Maskara ispunjava prostore između trepavica zahvaljujući tankim dlačicama unutar formule, polimeri i smole obavijaju trepavice fleksibilnim filmom i ujedno ih uvijaju. Carbon Black kompleks je zadužen za extra crnu boju dok prirodni Arabic Gum i specijalne supstance štite trepavice i poboljšavaju sintezu keratina.

Rezultat – njegovane, jače trepavice, nevjerovatan volumen, definicija i dužina, a sve to u jednom potezu! Ova maskara je savršena za osjetljive oči i za one koji nose sočiva jer ne sadrži mirise i oftamološki je testirana.

Extraordinary 5in1 maskara, sa svojim izgledom, poput ogledala, reflektuje Vaš jedinstven  extra karakter!

Samo u DM drogerie markt BiH u periodu od 27.11. do 12.12.2017. možete kupiti Deborah Milano Extraordinary 5in1 maskaru po sniženoj cijeni od 12,95 KM i uz maskaru na poklon dobijete Glossissimo sjajilo za usne sa 3D efektom.

Darujemo tri čitateljke

Extraordinary 5in1 maskara može biti vaša. Ukoliko želite osvojiti ovu maskaru lajkajte “Azra Magazin”  stranicu na Facebooku, podijelite članak i ispod njega napišite komentar s imenom i prezimenom, te gradom u kojem živite. Imena tri sretna dobitnika će biti objavljena 4.12.2017. godine u 12 sati, na www.azra.ba.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti