Ashley Graham: Plus size ljepotica zablistala na izboru Miss Universe

Piše: Redakcija

Ashley Graham, najpoznatija plus size ljepotica na svijetu, bila je u centru pažnje na izboru za Miss Universe održanom u Las Vegasu.

Svečano događanje na kojem su neke od najljepših žena svijeta pokušavale izboriti titulu najbolje nije željela propustiti ni najpoznatija plus size ljepotica Ashley Graham.

Raskošne obline kojima je stekla svjetsku popularnost Ashley je ovaj put odlučila istaknuti pripijenom haljinom dugih rukava. “Postoje dani kad se osjećam debelom i nisam baš sigurna da će ikada doći vrijeme kad će se svaka žena na ovom svijetu probuditi i osjećati kao milion dolara. Moja je želja dati ženama alate koji će im pomoći kad nastupe takvi trenutci, a ponekad to može biti toliko jednostavno kao reći sebi da si lijepa”, skoro je izjavila Ashley, otkrivši da samopouzdanje duguje svojoj majci.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti