Novi kozmetički trend dolazi iz Japana: Grudnjak za lice

Piše: Redakcija

Čini se da će žene pristati na najluđe stvari, čudne sprave, beauty losione, čak i otrove, kako bi sačuvale mladost. Ipak, japanska kozmetička industrija prednjači i u ovome. No, ovog puta ne govorimo o standardnim kremama protiv bora, nego novom izumu koji su nazvali grudnjak za lice.

Japanski “Trend Shop” počeo je prodavati grudnjak za lice koji, navodno, obećava nestajanje bora koje su nastale smijanjem i koje godinama postaju sve veće.

Lagani grudnjak za lice napravljen je od mekanog silikona i dizajniran tako da lagano prelazi preko nosa, stvarajući tek mali pritisak na obraze. Grudnjak, zapravo, podsjeća na vrstu okvira za glavu i može se kupiti za 25 funti. Proizvođači kažu kako ga je preporučljivo nositi tokom dana.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti