Preslatka princeza Charlotte nema ni tri godine, a već dobro zna što želi

Piše: Redakcija

Neodoljiva princeza Charlotte stekla je veliku popularnost širom svijeta, a već je naviknuta na život pod lupom medija.Još nema ni tri godine, a princeza Charlotte već je pokazala da ima istančani ukus i jaku osobnost. Učenje stranih jezika ide joj kao od šale, za kućne ljubimce odabrala je nekoliko pilića, a sada je pokazala da ima i omiljenu boju.

Kako pišu strani mediji, kada je jedna šestogodišnjakinja uručila Kate Middleton buket cvijeća, tokom njene posjete centru Hornsey Road Children’s Centre u Londonu, vojvotkinja je otkrila prisutnoj djeci kako njena djevojčica ima omiljenu boju, i to, kao i većina djevojčica, rozu.

– Vojvotkinja me pitala koja mi je omiljena boja. Rekla sam da je to roza, a ona je tada rekla da je to i omiljena boja njene Charlotte – rekla je djevojčica, koja je za tu priliku nosila rozu satensku haljinu.

Već je odavno princ William otkrio javnosti kako je malena Charlotte poprilično živahna i zahtjevna: – – Mislim da će Charlotte biti problematična kad malo odraste. Iako, vjerovatno svi očevi misle to za svoje kćeri.

Nakon što se Charlotte rodila njeni roditelji Kate Middleton i princ William odlučili su se s njom i starijim joj bratom Georgeom preseliti u Norfolk, daleko od užurbanog gradskog života i pritiska medija.

– Život ovdje je fantastičan, a Charlotte je unijela neopisivu sreću u naš život. No, s druge strane, sve to donijelo nam je i mnogo više odgovornosti. Brinuti se o dvoje djece nije lagan posao, posebno kada je George u blizini. On je pravi mali majmunčić – otkrio je nedugo nakon preseljenja princ William.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti