Drew Barrymore: Predivna pisma posvećena kćerkama

Piše: Redakcija

Slavna Charliejeva anđelica Drew Barrymore najviše je u svome životu zahvalna na svojoj djeci. Da bi to dokazala cijelom svijetu, Drew je ovog vikenda svojim djevojčicama, petogodišnjoj Olive i trogodišnjoj Frankie, napisala kratka, slatka i dirljiva pisama, koja su oduševila javnost.

“Ljubavi mog života….”, započela je post prvoj kćeri:

“Prije nisam znala da je moguće toliko voljeti. Nikad nisam ni slutila da ću biti toliko sretna kad jednom postanem mama”, dopisala je te velike-male riječi, pod fotografijom koja pokazuje svu silinu njihove ljubavi.

https://www.instagram.com/p/Bb94zL-BSZF/?taken-by=drewbarrymore

Međutim, iako su prva djeca ujedno i prve mamine ljubavi, ljubav se ne smanjuje sa sljedećem djetetom, To dobro zna i Drew koja je jednako snažno pismo namijenila i svojoj drugoj kćeri, Frankie.

“Moja druga ljubav, Frankie”, napisala je njoj:

“Jedna uz drugu, držeći se za ruke. Najbolji trenuci. Kad bih ih barem mogla zamrznuti zauvijek!”. Javnost ju je odmah razumjela, a kad je dopisala da se za praznike poput Dana zahvalnosti uvijek osjeća malo nostalgično, malo raspekmeženo, javnost ju je i opet – razumjela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti