Zgodna Melania briljirala je kombinacijom u smeđim tonovima za Dan zahvalnosti

Piše: Redakcija
Amerikanci danas slave Dan zahvalnosti, a porodica Trump u Ružinom je vrtu ispred Bijele kuće početkom sedmice održala ceremoniju ‘ispričavanja ćurke’.

Reuters

1863. ovu je tradiciju pokrenuo Abraham Lincoln, a od tada predsjednici izabiru jednu ćurku kojoj daju ‘oprost’ te garantiraju da neće završiti na blagdanskom stolu već nekoliko dana ostati u vrtu.

Uvijek elegantno obučena, Melania Trump ovaj put je odabrala predivnu jesensku kombinaciju u smeđim tonovima, koji joj odlično pristaju.

Reuters

Zvijezda outfita bio je raskošni cvjetni kaput Stelle McCartney ispod kojeg je obukla rolku Victorije Beckham boje opeke te smeđu suknju od kože, s potpisom Hervé Pierre.

Profimedia

Kako piše Daily Caller, originalna cijena kaputa je 1.625 dolara.

Kombinaciju je upotpunila smeđim kožnim štiklama slavnog Manola Blahnika.

Ceremoniji su prisustvovala sva djeca Donalda Trumpa, a dok je Melanija izgledala kao da je sišla s modne piste, Ivanka Trump izgledala je poprilično konzervativno u crvenom kaputu s visokim ovratnikom te s crnim rajfom u kosi.

Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti