Catherine Zeta Jones i Michael Douglas ponovo žive zajedno

Piše: Redakcija

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas ponovo žive zajedno. Naime, Michael se vratio u njihov zajednički dom, čime je par poslao poruku da svome braku želi dati još jednu šansu, piše „Daily Mail“.

Javnost je prošlog mjeseca bila šokirana kada je jedan od najpoznatijih holivudskih parova obznanio da se razvodi nakon 13 godina braka. Slavni glumac prekinuo je takva nagađanja napomenuvši da je njihova kriza privremena i pritom je nastavio nositi vjenčani prsten.

– Michael je pitao Catherine da pokušaju ponovo i ona se složila. I to nije samo zbog dobrobiti djece – reako je anonimni izvor za britanski magazin.

Razdoblje koje je prethodilo bračnim trzavicama, bilo je poprilično turbulentno za oboje. Naime, poznati glumac borio se protiv raka grla, dok je Catherine dijagnosticiran bipolarni poremećaj.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti