Gwen Stefani zaista voli cipele s likom svog partnera

Piše: Lejla Bejdic

Jedan od najsimpatičnijih parova među poznatima svakako su Blake Shelton i pjevačica Gwen Stefani.

Shelton koji važi za velikog šarmera upoznao je bivšu članicu benda No Doubt u muzičkom takmičenju The Voice prije tri godine.

U to vrijeme oboje su bili u braku, ali ubrzo su se rastali od svojih partnera, te su ozvaničili svoju vezu. Od tada ne prestaju da oduševljavaju svjetsku javnost. Stefani ima svoju modnu liniju i važi za apsolutnu kraljicu stila među muzičkim zvijezdama.

A ono o čemu svi pričaju ovih dana jesu neobične patike koje pjevačica nosi. Platnene patike sa printanim likom njenog dečka su Gwen očigledno omiljene jer ih ne skida, ali Sheltonu se ne dopadaju.

– Kad me je pitala “Zar nisu slatke?”, nisam znao šta da joj odgovorim. Mislim, to je moje lice. Meni nisu slatke, ali pretpostavljam da je to bila ideja… Neprestano ih nosi. Ide unaokolo sa mojom facom, a to jeste smešno – rekao je Shelton.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti