Alessandra Ambrosio: Porodična šetnja crvenim tepihom

Piše: Redakcija

Iako poznata manekenka Alessandra Ambrosio redovno na svom Instagram profilu dijeli fotografije s vjerenikom i njihovo dvoje djece rijetke su situacije kada se sa svima njima zajedno pojavljuje u javnosti. No, premijera filma “Daddy’s Home 2” koja je održana u Los Angelesu bila je dovoljan razlog porodične šetnje crvenim tepihom.

Alessandra u filmu igra Karen, suprugu glavnog lika, a radi se o nastavku hita iz 2015. godine u kojem glume i Mel Gibson, Linda Cardelinni, Will Ferrell te John Cena. Novi vid Alessandrinog poslovnog angažmana bio je dovoljan razlog da joj podršku pruže vjerenik  Jamie Mazur i njihova djeca, kćerka Anja i sin Noah.

Na premijeri filma brazilska manekenka je zasjala u bijeloj haljini s crnim detaljima modne kuće Carolina Herrera s kojom je uskladila sandale brenda Casadei.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti