Tony Cetinski poslao poruku porodici muškarca kojeg je pregazio

Piše: Redakcija

Tony Cetinski poslao je poruku sućuti porodici muškarca kojeg je pregazio u Rovinju.
Nesreća u kojoj je pregazio muškarca Tonyja Cetinskog pratit će, kaže, do kraja života. Nakon što se jučer novom profilnom fotografijom obratio prijateljima na Facebooku, danas je preko svojih bližnjih izrazio sućut unesrećenoj obitelji.
“Kako, zašto i što napisati ili kazati u ovom trenutku? Kako pomoći jednom nesretnom čovjeku, sugrađaninu i bratu u situaciji kada bih najradije da mogu vratio vrijeme ili poželio da me se probudi iz ove bizarne i tragične noćne more.
Hvala svim razumnim i dobrim ljudima na podršci u ovim trenucima, ali vjerujte mi da uopće nije bitno kako se ja sad osjećam jer me ništa ionako ne može utješiti, a o riječima utjehe prema obitelji poginuloga i svima koji su ga poznavali da i ne govorim. Utjehu će biti teško naći, a bol je velika.

Moje misli i molitve su usmjerene prema njemu i njegovim bližnjima i tako će biti dok god budem živ. Najdublja i iskrena sućut obitelji pokojnika i svima koji su ga poznavali. Velika bol će zauvijek ostati”, osvanulo je danas na privatnom profilu pjevača.
“Tony naravno nije na fb, ali ovo su njegove rijeci. Nema ni snage ni mogućnosti mobilnog i bilo kakvog komuniciranja”, stoji u napomeni ispod.

Izvor: Index.hr

Pročitajte još