Čarolija kuće “Bellissima” u Beogradu

Piše: Redakcija

U modnoj kući “Bellissima” uvijek idu korak naprijed, a ovih dana su ostvarili još jedan važan cilj, proširenje poslovanja na tržištu Srbije. Modnom lancu prodavnica 26. septembra “Bellissima” je dodala još jedan prodajni objekat u Beogradu. Upravo tim povodom upriličen je VIP party za poslovne partnere, kupce i goste.

Prisutni su uživali u modnoj reviji kolekcija aktuelne sezone jesen-zima 2013/2014, koja je realizirana u saradnji s poznatim srbijanskim modnim dizajnerom Batom Spasojevićem. Kolekciju, koja je od prošlog mjeseca dostupna u “Bellissiminom” prodajnom objektu u Knez Mihailovoj ulici, kreirao je dizajnerski tim ove modne kuće, brinući o potrebama savremene žene.

Modeli nove “Bellissima” kolekcije odišu ženstvenošću, snagom i elegancijom i nosivi su u svim prilikama. Uz zanimljiv i moderan dizajn, kolekcija je načinjena od izuzetno  kvalitetnih prirodnih materijala. Sve modele nove kolekcije možete pronaći “Bellissima” prodajnim objektima, a dame koje u narednim danima uživaju u shoppingu u Beogradu ovaj modni brend obradovat će popustima i prigodnim poklonima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti