Vincent Cassel: Prva djevojka mi je ubijena, a Monica Bellucci je moja jedina ljubav

Piše: Redakcija

Vincent Cassel je o ophođenju prema ženama učio od bake i tetke. A, da je dobro naučio, potvrđuje i činjenica da je zaveo, godinama najpoželjniju ženu na svijetu, Monicu Bellucci. Par, koji je prošlog mjeseca bio pred razvodom, odlučio se pomiriti.

Zašto je Francuz neodoljiv, najbolje zna Monica. Ona je bila prva žena s kojom je upoznao šta je prava ljubav.

– Nisam imao mnogo djevojaka s kojima sam ostvario bliži kontakt. Bio sam aktivan, kada je riječ o ljubavnom životu. Skakao sam iz veze u vezu koje nisu trajale duže od tri mjeseca. Monica je bila moja prva ljubav i mi smo zajedno već 18 godina. Vjerujem da je bilo vrijedno čekanja – kazao je u jednom od svojih intervjua.

Tom prilikom se osvrnuo i na prethodne veze:

– Moja prva djevojka Sofi je ubijena u Londonu. Upoznali smo se kao jedanaestogodišnjaci u jednoj od škola u koju smo zajedno išli. Nisam je vidio decenijama, ali kada sam saznao da je ubijena osjetio sam veliki gubitak – ispričao je Cassel.

[nggallery id=228]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti