Nataša Bekvalac otkazala nastupe: Doktor joj savjetovao mirovanje

Piše: Redakcija

Popularna srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac otkazala je sve nastupe zbog preporuke ljekara da do kraja trudnoće miruje. Naime, tokom nedavnog boravka u Beču pjevačica je posjetila ljekara koji joj je savjetovao da se povuče sa scene jer uslovi po klubovima u kojima nastupa nisu dobri za trudnicu.

– Bekvalčeva, koja je u petom mjesecu trudnoće, nekoliko dana je boravila u austrijskoj prestonici jer je imala zakazanu kontrolu na jednoj klinici. Doktor koji joj vodi trudnoću od početka savjetovao je mirovanje, a sada je u vezi s tim bio izričit. Zahtjevao je da prestane da radi. Nataša ima 37 godina, vodi  se kao starija trudnica i treba da povede više računa nego kada je prije 11 godina bila trudna s Hanom – otkriva izvor za “Kurir”.

Podsjećamo, Nataša se 25. septembra na Ibizi, vjenčala za Luku Lazukića, a par za četiri mjeseca očekuje svoje prvo dijete.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti