Bryan Adams: Morao sam u ovim nesigurnim vremenima pokazati koliko nam više od ičega treba ljubavi

Piše: Redakcija

Novom pjesmom “Please Stay”, kanadski muzičar Bryan Adams najavljuje izlazak bogatog best of kompilacijskog izdanja “Ultimate” koje će biti objavljeno 3. novembra.

Time će zaokružiti dugogodišnji rad ikone feel-good rock’n’roll muzike i balada. Do sada je objavio 13 studijskih albuma, pet live i pet kompilacijskih izdanja, te više od 75 singlova. “Ultimate” će sadržavati izbor 21 pjesme sa izdanja, uključujući rane hitove “Cuts Like A Knife” i “Run To You”, te kasnije objavljene klasike “When You’re Gone” i “Cloud Number Nine”. Uz prepoznatljive melodije i hitove, na kompilaciji će se naći i dvije nove pjesme “Please Stay” i “Ultimate Love”, od kojih je prva predstavljena kao najavni singl novog izdanja, a dostupno je putem muzičkog servisa Deezer.

– Kao tekstopisac i muzičar, uvijek nešto stvaraš. Iako je ovo “ultimativna” kolekcija pjesama, gledam unaprijed. I “Please Stay” i “Ultimate Love” su pjesme koje sam jednostavno osjetio da moram napisati u ovim nesigurnim vremenima i pokazati koliko nam više od ičega treba ljubavi – kazao je Adams.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti