Francuski fudbaler u srcu skandala: Za dvije noći sa transeksualnom prostitutkom Benzema platio 8.000 eura

Piše: Redakcija

Francusku trese novi seks-skandal u kojem je glavni akter reprezentativac Francuske i napadač Real Madrida , Karim Benzema, piše Jutarnji list. Francuz je navodno proveo dvije noći s belgijskom transeksualnom prostitukom Victoriom Dorval , što je platio čak osam hiljada eura, prenosi belgijski Sud Info.

Karim Benzema već je ranije bio povezivan sa seks skandalima, a najpoznatiji je onaj s maloljetnom Marokankom Zahijom Dehar. Ovoga puta u igri je belgijska prostitutka koja je prije pet godina promijenila spol.

Victoria je belgijskom Sud Info-u dala intervju u kojem je govorila o detaljima intimnog susreta sa slavnim fudbalerom.

– Želio je večernji sastanak. Ponudio mi je 2.000 eura i ja sam pristala. Znao je za moju operaciju, ali mi je rekao kako mu to nije problem. Rekao je da je to još bolje jer ima fizički mladu ženu. Želio je sa mnom provesti noć, a za to sam morala s njegovim menadžerom potpisati i ugovor u kojem je stajalo kako ne smijem ništa spomenuti medijima. Međutim, Benzema sada to poriče. Valjda mu je neugodno to što je koristio usluge transeksualne prostitutke. Nikad ništa nisam spomenula francuskim medijima. Postoji čak i intervju na internetu, u kojem sam rekla da nemam nikakav komentar – kaže Victoria.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti