Glumac Marko Nikolić vodio bitku s rakom: U borbi za zdravlje mi je pomogao moj ljubimac Nindža

Piše: Redakcija

Glumac Marko Nikolić, kojeg većina ljudi zna kao Gigu Moravca iz poznate serije “Bolji život”, nedavno je za časopis “Pas” otkrio da je prije dvije godine vodio bitku s rakom. U svemu mu je, kako kaže, najviše pomogao njegov ljubimac, pas Nindža.

– Uvijek kažem da me Nindža izliječio. Ležao sam kod kuće između dvije hemoterapije i on nije skidao pogled s mene, što me dovodilo do očaja jer mi je djelovao kao da se od mene oprašta – rekao je Marko.

On je istakao da je  pas  uvijek ležao pored njega, kao da je saosjećao.

– Sad ćeš ti mene izliječiti, prenijećeš mi svoju pozitivnu energiju i sada ćemo ga ubiti. I tako ležimo dok ne zaspim. Poslije kada je sve to bilo u redu rekao sam mu: “Majstore, pa ti si terapeut. Ti si mene izliječio” – objasnio je ovaj glumac.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti