Upoznajte lijepu Ireland, nasljednicu Aleca Baldwina i Kim Basinger

Piše: Redakcija

Posljednjih nekoliko sedmica centar njegove pažnje bila je 26 godina mlađa supruga Hilaria Thomas (instruktorica joge) i njihova nedavno rođena kćerkica Carmen Gabriele, međutim, na dodjelu nagrada „Emmy“ koje još smatraju i televizijskim Oscarom, poveo je kćerku Ireland,koju je dobio tokom devetogodišnjeg braka sa glumicom Kim Basinger.

Dok je tinejdžerica oduševljeno pozirala u blijedo-ružičastoj kreaciji Amande Wakely, Alec ju je sa strane promatrao i čekao da joj se pridruži. Plavokosoj manekenki to nije smetalo, samouvjereno se smješkala uživajući u pažnji koju je dobila na crvenom tepihu. S punđom i teškim make-upom Ireland je izgledala mnogo starije. U jednom trenutku, Alec je stao iza nje i stavio joj ruke oko struka, a Ireland nije skidala osmijeh s lica. Uzbuđena zbog pojavljivanja s ocem na dodjeli, manekenka je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj glumac pozira s isplaženim jezikom.

Glumčeva supruga HIlaria nije se pojavila na dodjeli. Ona je kod kuće čuvala njihovu jednomjesečnu kćerkicu Carmen. Baldwin je bio nominiran u kategoriji najboljeg glavnog glumca u humorističnoj seriji „Televizijska posla“, no nagradu je dobio Jim Parsons za ulogu Sheldona Coopera u seriji „Teorija velikog praska“.

[nggallery id=207]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti