Jennifer Aniston otkriva: Ove četiri namirnice zaslužne su za moje fit tijelo

Piše: Redakcija

Glumica Jennifer Aniston, kao i većina poznatih dama redovno vježba, ali tajna njenog izgleda je, kako kaže, u zdravoj ishrani. Naime, ova slavna glumica otkrila je koje su to četiri namirnice koje jede svakodnevno, a koje svakako doprinose njenom izgledu.

– Uvijek imam artičoke koje su odlične i kada su hladne. Umačem ih u senf i to je jako ukusan i zdrav obrok. Osim toga, u mojoj ishrani su obavezni krastavci i celer. Na njih gledam kao na osvježavajuće, hrskave grickalice koje jako volim – rekla je ona.

Međutim, ishrana ovoj glumici nije dovoljna, te dodaje da redovno vježba.

– Kada imam samo deset minuta vremena za fizičku aktivnost, onda biram set od nekoliko vježbi. Jedna minuta trčanja, jedna sprintanja, minuta hodanja i sve to ponovim nekoliko puta – otkriva glumica.

Ona je medijima otkrila i to da joj je jedan od omiljenih načina vježbe joga koja joj, kako kaže, opušta i tijelo i um.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti