Karl Lagerfeld oduševio publiku: Modna pista okružena vodopadima

Piše: Redakcija

Modna kuća “Chanel” predstavila je novu kolekciju za proljeće/ljeto 2018. godine, a svi prisutni u Parizu su imali priliku vidjeti nesvakidašnju reviju.

Dizajner Karl Lagerfeld poznat je po tome što uvijek iznova oduševljava kako predstavljenim kreacijama, tako i neobičnom scenografijom, a za ovu reviju je priredio nešto zaista neočekivano. Naime, ovaj put je modna pista bila okružena vodopadima koji su podsjećali na Gorges du Verdon, kanjon na jugoistoku Francuske, a modeli su su se prošetali u odjeći iz nove kolekcije.

Karl se ovaj put odlučio za dominaciju bijele, svijetlo plave i nježno roze boje,  a zvijezda večeri među modelima svakako je bila kćerka Cindy Crawford, Kaia.

Donosimo vam samo neke od odjevnih kombinacija iz najnovije kolekcije.

harry

 

harry

 

harry

harry

harry

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti