Amelia Windsor nova modna ikona u kraljevskoj porodici: Da li će skinuti s trona Kate Middleton?

Piše: Redakcija

Prošle godine je proglašena najljepšom članicom britanske kraljevske porodice prema izboru časopisa “Tatler” koji je namijenjen pripadnicima visokog društva. Upravo ta titula je usmjerila put Ameliji Windsor ka svijetu mode. Učestvovala je kao model na reviji čuvenog brenda Dolce & Gabanna. Amelia Windsor je 36. po redu nasljednica britanskog prijestolja, ali kada je riječ o ljepoti i stilu, ova dvadeserdvogodišnjakinja nalazi se u samom vrhu.

amelia windsor3 amelia windsor amelia windsor1

Prema mišljenju velikog broja modnih stručnjaka, Amelia ozbiljno prijeti da skine s modnog trona Kate Middleton. Amelijin stil se najbolje može opisati kao mladalački šik, dok Kate njeguje ženstvenu klasiku koja je ispirirana najnovijim trendovima.

kate middleton1

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti