Sastojci za 4 osobe:
Barilla Farfalle br. 65 350 g
Barilla Pesto Genovese 100 g
Crvena paprika babura 200 g
Pureća prsa 200 g
Kukuruz iz limenke 100 g
Celer 100 g
Ekstradjevičansko maslinovo ulje 40 g
Priprema:
Zakuhajte velik lonac vode; nakon što voda zakuha dodajte so (otprilike 7 grama po litri) i kuhajte tjesteninu Farfalle prema uputi na pakiranju.
Dok se Farfalle kuhaju, ispecite pureća prsa; maknite s vatre i kad se ohlade na sobnoj temperaturi, izrežite ih na trakice.
Narežite crvenu papriku baburu na kockice. Narežite celer na vrlo tanke kriške.
Pažljivo procijedite Farfalle, polijte ih s malo ekstradjevičanskog maslinovog ulja i pričekajte da se ohlade na sobnoj temperaturi. Nakon što su se ohladile, umiješajte umak Barilla Pesto Genovese, kockice crvene paprike babure, trakice pečenih purećih prsa, kukuruz i narezani celer.
Dobro promiješajte i poslužite na sobnoj temperaturi.
https://www.barillagroup.com/en.