Modni savjeti: I u trudnoći izgledajte dobro

Piše: Redakcija

Mnoge žene s viješću da su trudne počnu razmišljati o dobitku kilograma, velikom trbuhu i grudima. Najveći problem ženama je što obući da bi izgledale lijepo, ženstveno i seksi, a da to ne bude vulgarno ili pretjerano. Najvažnije pravilo je ipak da se osjećate ugodno što god odaberete. Slijede najbolji modni savjeti za trudnice:

Prvo tromjesečje

U prvim mjesecima trudnoće zapravo se još ništa i ne vidi. Ali mučnine, umor i razdražljivost zbog navale hormona uveliko doprinose nelagodnom osjećaju. Za prve mjesece najbolje bi bilo da se oblačite u čemu se osjećate ugodno i što vam se sviđa. Sada još imate priliku nositi uske majice i haljine pa ih iskoristite.

Osjećajte se ženstveno i seksi, zbog hormona mnoge žene u trudnoći izgledaju ljepše nego prije. Kosa i koža dobiju sjaj, a nokti brže rastu. Iskoristite prednosti prvih mjeseci trudnoće da zablistate više nego ikada.

Drugo tromjesečje

Od četvrtog mjeseca trudnoće trbuščić se počinje nazirati. Nemojte ga stiskati trapericama i uskim hlačama. Nosite elastičnu odjeću, tunike i sve što je lagano. Trbuh vam počinje rasti i nemojte ga skrivati, uske majice će ga lijepo istaknuti a i haljinice su poželjne.

Sada ste seksi trudnica i grudi su vam adut, nemojte ih skrivati. Kratke jaknice do struka, bolero i košuljice zavezane iznad trbuščića lijepo će istaknuti vašu lopticu, a vi ćete izgledati seksi i zanosno.

Treće tromjesečje

U zadnja tri mjeseca žene se često osjećaju tromo, teško a što se porod više bliži teže im je osjećati se ugodno u bilo kojoj odjeći. Za ovo razdoblje preporučuju se haljine raznih uzoraka i dezena. Nemojte se sramiti svoje veličine.

Naglasite grudi, a haljina neka pada do poda. Koje god godišnje doba bilo haljine su izvrstan izbor. Naravno nikako ne zaboravite na toplinu i udobnost. Upotpunite haljine lijepim jaknicama, sakoima ili vestama na kopčanje. Ukoliko je ljeto, duge haljine tankih naramenica savršene su za vas.

Trudnoća nije vrijeme kada bi trebale samo ležati ispred televizora sa zdjelom grickalica i masnom kosom skupljenom u punđu. Naprotiv, izađite i budite na zraku što više. Šetajte, družite se. Zbog navale hormona često ćete mijenjati raspoloženja, a boravak na zraku i u prirodi uravnotežit će vam te osjećaje i bolje ćete se osjećati.

Pročitajte još