U Sarajevu otvoren Caffe Snack Bar Patisserie „Twin Cakes“

Piše: Redakcija

Protekle sedmice u glavnom gradu BiH svi ljubitelji slastica dobili su izbor više kada je riječ o uživanju u slasticama. Naime, braća Ervin i Elvin Blažević u naselju Dolac Malta u Sarajevu otvorili su Caffe Snack Bar Patisserie „Twin Cakes“. Braća Blažević bh. javnosti su poznati kao sportisti i reprezentativci mininogomente reprezentacije BiH, s kojom su osvojili bronzu i treće mjesto u Evropi, što je prva fudbalska medalja za našu državu. No, poznati su i po tome da su izvrsni poslastičari, a njihove torte i ostale slastice među omiljenim i najtraženijim su u glavnom gradu BiH, ali i šire. Od prošle sedmice, njihove torte i kolači mogu se probati u Caffe Snack Bar Patisseriji „Twin Cakes“, koji je uz već renomiran i prepoznatljiv okus torti „Twin Cakes“ postao mjesto sastanaka, porodičnih druženja, te ugodnih razgovora uz kafu, kolače i slane zalogaje. U novootvorenom „Twin Cakesu“ osim u ukusnim slasticama i hrani, uživat ćete i u ugodnoj atmosferi.

– Caffe Snack Bar Patisserie „Twin Cakes“ došla je kao rezultat povjerenja naših kupaca, ali i kruna našeg dugogodišnjeg truda i ljubavi prema poslastičarstvu. Ostvarili smo davnu želju, a to je da naše torte i kolači postanu dostupni širem krugu konzumenata i ljubitelja slatkog – kažu braća Blažević.

Na prošlosedmičnom otvorenju, njihova slastičarna okupila je brojne poznate ličnosti i ljubitelje okusa njihovih slastica. Prisutni su bili i Amar Osim i Fahrudin Pecikoza, koji su došli poželjeti sreću braći Blažević u njihovom novom koraku u uljepšavanju svakodnevnice gostima. Ugodan, topao i moderno uređen ambijent slastičarne, gdje se već na ulasku osjeti slasni miris najboljih krema, čokolade i voća pretočenog u najukusnije slastice, prava je oaza za sva čula i osvježenje u glavnom gradu BiH, koje će zasigurno postati omiljeno okupljalište Sarajlija i ostalih gostiju.

– Nismo se nadali da će lokal za ovako kratko vrijeme biti toliko posjećen. Ono što vidimo za ovih nekoliko dana, od posjećenosti do pozitivnih reakcija gostiju, zadovoljni smo i sretni što imamo priliku ponuditi nešto novo ovom gradu. Počeli smo posao sa kvalitetnim timom ljudi koji iza sebe imaju dugogodišnji rad u ugostiteljstvu. Prava smo mala porodica – kažu braća Blažević.

slasticarna2

Braća Ervin i Elvin Blažević

slasticarna3

Braća Blažević sa Amarom Osimom na otvorenju

slasticarna4 slasticarna5

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti