Pružite svom licu saunu

Piše: Redakcija

Kako biste bili zadovoljni zdravljem kože na licu, onda morate voditi računa o redovnim tretmanima. Posebne metode za njegu kože lica obuhvataju brojne maske i kreme za lice napravljene od hranjivih i zdravih sastojaka, a najvažniji je tretman kao što je sauna za lice.

Sauna za lice je tretman tokom kojeg se lice izlaže parnoj kupki što potiče otvaranje pora i omogućuje da se koža oslobodi svih oblika nečistoća. Da bi doživljaj saune bio što ljepši, dobro je dodati nekoliko listova metvice, soka od limuna u posudu u kojoj se nalazi topla voda. Potom iznad posude pokrijte glavu peškirom, te se nagnite nad posudu.

Potrebno je zatvoriti oči i pariti lice nekoliko minuta. Ako imate suhu ili normalnu kožu, parite lice najviše dvije minute dok svi s masnom kožom trebaju izdržati barem pet minuta. Nakon što ste završili isperite lice pomoću hladne vode i osušite ga tapkanjem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti