Jeste li znali zašto Kate Middleton nikada ne daje autograme?

Piše: Redakcija

Poznato je da svi članovi britanske kraljevske porodice moraju poštovati protokol, ali malo ko zna da je jedna od važnijih stavki protokola to da se ne smiju davati autogrami. Upravo to objašnjava činjenicu da vojvotkinja Kate, koja privlači posebnu pažnju javnosti, nikada ne daje autograme uprkos molbama fanova kojima je stalno izložena.

– Razlog je jednostavan. Kraljevska porodica iz sigurnosnih razloga ne smije davati autograme jer im nije dozvoljeno stavljati potpise jer uvijek postoji mogućnost njihove zloupotrebe i lažiranja – objasnio je izvor upšućen u ovu tematiku.

Takođe, njihov potpis bi mogao dostići veliki novčani iznos pri prodaji, a jedna božićna čestitka s potpisom kraljice Elizabethe se trenutno na internetu prodaje za 1.200 funti.

Sve ovo objašnjava činjenicu da će se pripadnici kraljevske porodice prije slikati s fanovima, nego što će sliku potpisati.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti