Katie Holmes: “Dosadna” haljina s koje je teško skinuti pogled

Piše: Redakcija

Katie Holmes u privatno vrijeme ne skida se iz vrlo ležernih odjevnih kombinacija uglavnom sastavljenih od udobnih traperica i jednostavnih majica.

Kada bira odjeću za svečanija događanja, također će prije odabrati komade jednostavnijih krojeva i neupadljivih boja, zbog čega neki modni stručnjaci njen stil proglašavaju pomalo “dosadnim”.

Za premijeru filma “The Tick” odabrala je samo naoko dosadnu minihaljinu brenda Maison Mayle u boji trule višnje koja sprijeda ne izgleda zanimljivo, ali zato straga oduševljava. Naime, haljina ima veliki izrez na leđima naglašen s dvije tanke trake koje spajaju gornji i donji dio haljine te je ukrašena s volanima.

61396861-katie-holmes

 

Katie na premijeri filma ‘The Tick’ (Foto: Getty Images)

 

Ovo je jedna od onih trik-haljina koje vas na prvu možda i neće oduševiti, ali nakon što je promotrite sa svih strana teško je s nje skinuti pogled.

Nakon premijere glumica se u istoj haljini uputila na snimanje talk showapopularnog američkog voditelja Jimmyja Fallona.

61396866-katie-holmes-maison-mayle

Svilena haljina brenda Maison Mayle 895 dolara (5624 kn) (Foto: Barneys)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti