Arnesa Nur Tufek: Buduća arhitektica u ulozi modela

Piše: Redakcija

Lice naslovnice Azrinog „Stylissima“ za maj je Arnesa Nur Tufek (26) iz Sarajeva. Ona je studentica arhitekture, za koju kaže da joj je prva i najveća ljubav. Arnesine fotografije i prijavu za naslovnicu rubrike „Stylissimo“ poslala je drugarica Selma, a ona je rado prihvatila naš poziv.

– Nije joj trebalo mnogo da me ubijedi da s oduševljenjem prihvatim ovu ideju. Jako volim fotografiranje, a modeling je jedan od mojih hobija – kaže Arnesa, koja se odlično snašla pred fotoobjektivom našeg fotografa Marija Kleina.

Cijelog dana je bila naša zvijezda. U frizerskom salonu „Cibus“ u Sarajevu mogla je birati između tretmana masaže, depilacije, manikure i korištenja solarija, ali se Arnesa prepustila u vješte ruke „Cibusovih“ frizerki, koje su uredile njenu besprijekorno njegovanu dugu kosu. Njen outfit nosi potpis brenda „Tiffany by Tiffany Production“, a kompletan look je istakla make-upom brenda „Deborah“.

Među brojnim prijavama za naslovnicu Azrinog „Stylissima“, koje su pristizale iz Mostara, Banje Luke, Tuzle…., ovog puta smo izabrali Arnesu, drugog mjeseca to već možete biti vi.

stillisimoMaj-5

Tekst i organizacija snimanja: Samila Ivković i Milica Brčkalo

Foto: Mario Klein

Make-up: Lamia Karišik za „Deborah Milano“

Frizura: Frizerski salon „Cibus“, Ćumurija1, Sarajevo

Odjeća: „Tiffany by Tiffany Production“

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti