Svi svjetski trendovi na jednom mjestu: Dani Keramike Kanjiža u ENMON salonima širom BiH

Piše: Redakcija

Ovog proljeća pravo je vrijeme da renovirate vaše kupatilo i napravite malu oazu i mini spa centar u svojoj kući. Zahvaljujući modernizaciji proizvodnje keramičkih pločica kao i digitalizaciji procesa dekorisanja, danas više nego ikada imamo nebrojano mnogo mogućnosti za dekoraciju i opremanje kupatila. Još ako tome dodamo sve propartne elemente – sanitarije, ormariće i ostale potrepštine, zaista možemo učiniti da naše kupatilo izgleda kao iz časopisa.
Zato su dva velika regionalna giganta – Enmon i Keramika Kanjiža odlučili da vas obraduju ovog proljeća. Do kraja maja, u svim Enmon salonima širom Bosne i Hercegovine traju Dani Keramike Kanjiža, u okviru kojih su obezbijeđeni i posebni popusti za sve kupce. S vama stoga dijelimo nekoliko fenomenalnih ideja za moderno kupatilo.

 

enmon5 enmon1 enmon2 enmon3 enmon4
Imitacije drveta: Već nekoliko godina unazad, imitacija drveta na keramičkim pločicama je potpuno preuzela primat u popločavanju kupatila. U kombinaciji sa klasičnim „kupatilskim“ serijama, imitacija drveta na podu daje određenu dozu elegancije, zbog čega i najmanje kupatilo može izgledati raskošno i moderno. Iz Keramike Kanjiže stižu prelijepe imitacije drveta u serijama DOMUS, AMBIENTE i NEW FEELING. Različite nijanse i boje ovih serija, kao i potpuno drugačije imitacije drveta nudi potrošačima veliki izbor i mogućnost uklapanja, u zavisnosti od ličnih afiniteta i stilova.

Nježni tonovi i igra boja: Inspiracija se uvijek crpi iz prirode, pa je tako nastala i fenomenalna serija LIMESTONE Keramike Kanjiža. Igra grafike prirodnog krečnjaka, pomiješana s nježnim sivim ili bež tonovima čini ovu seriju savršenim izborom sa sve koji vole jednostavnost i eleganciju, a opet i dozu raskoši u jednom. Ukoliko volite svedene boje, onda je kombinacija osnovnih boja pločica pravi izbor. Međutim, ukoliko volite igru boja, savršen izbor su centralni dekori Aquarelle.
Uz to, i serija pločica FUSION može biti pravi izbor. Njeni nježni tonovi mogu se upotpuniti centralnim dekorom Viola – nježni cvjetni tonovi daju posebnu eleganciju prostoru u kojem je postavljena.

Savršene linije: Naravno, kupatilo ne čine samo dobre pločice. Za izbor idelanih sanitarija, ormarića i ogledalal pobrinuo se Enmon, sa širokim izborom domaćih i inostranih proizvođača.
Na kraju, dovoljno je da dodate nekoliko mirisnih svijeća, mekane peškire, mirišljavu so za kupku i voila! Vaša mala oaza mira je spremna.
Za sve novitete pogledajte sajtove:
www.keramikakanjiza.com
www.enmon.ba

enmon10 enmon6 enmon7 enmon8 enmon9

 

 

Pročitajte još