Prekrasne Soutache naušnice mogu biti vaše

Piše: Redakcija

Nihad Žiga, dvadesetdevetogodišnji novinar Radija M, jedan je od rijetkih muškaraca koji se bavi izradom unikatnog nakita. Osim izradom nakita, te prvom ljubavi novinarstvom, Nihad se bavi i humanitarnim radom.

– Oduvijek sam imao potrebu da stvaram nešto svojim rukama, da svu energiju, odnosno kreativnost koja se skrivala tu u mojim rukama pretočim u nešto. Sve je počelo prije deset godina, kada sam na nagovor svoje prijateljice koja se počela baviti izradom nakita i sam pokušao. U početku su to bili radovi s perlicama, ali zbog nedostatka kvalitetnog materijala potražio sam neki drugi stil izrade nakita, te sam onda otkrio veličanstvenu soutache tehniku – kaže Nihad, dodajući kako je Soutache tehnika za sada prilično nepoznata i relativno nova tehnika.

Nihad je odlučio da jednu od naših čitateljki nagradi Soutache naušnicama iz svoje nove kolekcije. Sve što treba da uradite, kako biste osvojili naušnice,  je da ispod ovog posta ostavite komentar s imenom i prezimenom, te gradom iz kojeg dolazite.

Nagradna igra traje do  27.3. do 12h, a ime sretnog dobitnika ili dobitnice bit će objavljeno u  printanom izdanju Azre, u srijedu 29.3. Sretno!

Zizi2

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti